دوره ها و رشته های آموزشی

دوره MPH(هنر و سلامت)

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای هدف ارتقاء سطح سلامت جامعه،پاسخ به نیازهای موجودو به منظور توانمند سازی نیروهای مستعد خود در امر بهداشت و درمان اقدام به راه اندازی دوره هایی مانند MPH نموده است. در این میان علیرغم توفیقات بدست آمده در رابطه با بهبود کمی و کیفی سطح بهداشت بویژه در بعد جسمی و بالاخص بیماریهای واگیر دار و عفونی، مرگ و میر کودکان و... شاهد مغفول ماندن ابعاد روانی و اجتماعی سلامت بوده ایم.این مساله علاوه بر سایرعوامل تاحدی می تواند ناشی از ناکارامد بودن ابزارهای انتقال مفاهیم و اموزه ها به افراد جامعه باشد. آموزش دستوری وکلاسیک صرف گرچه در برخی موارد تا حدی موثر بوده اما لااقل در ابعاد روانی و اجتماعی ناکارامدی خود را نشان داده است. این خلاء انتقالی بدلیل هدف غایی بهداشت که همانا تغییر رفتار مخاطبین می باشد، تنها بوسیله جنس لطیفی از ابزارهای انتقال قابل املاء می باشد. ابزاری که بتواند ازسد دفاعی خودآگاه افراد عبور نموده و بر ناخودآگاه انان تاثیر بگذارد.تاثیر هنر بر ناخوداگاه انسان بر کسی پوشیده نیست و چه بهتر که بتوانیم از آن در راستای تامین ورفع نیازهای پیش گفته استفاده کنیم. بر همین اساس ایده ایجاد دورهMPH هنر و سلامت در اذهان شکل گرفت. دوره ای که بتوان با ان به تربیت نیروهای مستعد حیطه بهداشت و درمان با توانمندی در بکارگیری ابزارهای هنر با هدف بهبود سطح سلامت جامعه اقدام نمود.

رشته هنر درمانی(Art Therapy)

رشته سینمای سلامت

رشته پژوهش هنر و سلامت

قسمتی از این نوشته مخصوص کاربران عضو سایت می باشد ، برای مشاهده لطفا وارد حساب کاربری خود شوید