ورود 3 اثر هنری دانشجویی ، از دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مرحله نهایی جشنواره هفتم فرهنگی دانشجویان

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور از ورود 3 اثر دانشجویی ، از دانشکده علوم پزشکی نیشابور به مرحله نهایی جشنواره هفتم فرهنگی دانشجویان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وبدا ، محمد باقر دلخوش معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت : از سوی دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی در بخش هنرهای نمایشی ، موسیقی و مجازی اسامی راه یافتگان به مرحله کشوری در رشته های مختلف اعلام گردید.

قابل ذکراست که در این مراسم دکتر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، دکتر رسول دیناروند، دکتر رضا ملک زاده، دکتر محمدرضا داوودآبادی فراهانی، دکتر محمود خدادوست، محمد میرزابیگی از معاونان وزیر بهداشت به همراه داریوش ارجمند، فرهاد قائمیان، رهبر قنبری و سالار عقیلی حضور داشتند.

وی در همین رابطه اعلام داشت : که از این دانشکده 40 اثر به این جشنواره ارسال گردیده بود که در بین این آثار ، در بخش هنرهای نمایشی 3 اثر کاندیدای بهترین آثار در قسمت پویانمائی ، نمایشنامه خوانی و فیلم کوتاه داستانی اعلام شده و وارد مرحله نهائی شدند. این آثار به شرح ذیل می باشند :

•   انیمیشن « غار نخبگان » اثر سید محمد موسوی زارع
  •   نمایشنامه خوانی « مذاکرات هسته ای در خانه» اثر نعیمه امیران
  •   فیلم کوتاه « س.ل.ا.م » آریوبرزن مومن

معاون فرهنگی و دانشجویی بیان کرد : مرحله نهایی داوری در بخش هنرهای نمایشی، موسیقی و مجازی در بهمن ماه در تهران برگزار خواهد شد. آثار دیگری نیز در قسمت های ادبی و هنرهای تجسمی از این دانشکده  ارسال گردیده است که در اختتامیه جشنواره در شیراز داوری خواهند شد.

این دانشکده ضمن تشکر و قدردانی از حضور فعال دانشجویان در این جشنواره و عرض تبریک به کاندیداهای برگزیده و واحد فرهنگی ، برای آن ها آرزوی موفقیت می نماید.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 82 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه