گفتگو با دانشجوی افتخار آفرین در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت ، سید محمد موسوی زارع

سید محمد موسوی زارع دانشجوی رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی نیشابور با ارائه ۶۶ اثر در بین ۱۰ نفر برتر شرکت کنندگان دارای اثر هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت قرارگرفت .

به گزارش مفدای نیشابور،سید محمد موسوی زارع دانشجوی رشته پرستاری از فعالان فرهنگی دانشکده علوم پزشکی نیشابور می باشد .وی که مقام اول در رشته طراحی پوستر آزاد و سلامت در بخش هنرهای تجسمی را در هشتمین جشنواره فرهنگی وزارت بهداشت کسب نمود با ارائه ۶۶ اثر در این جشنواره حضور یافته بود .به همین بهانه با این دانشجوی فعال به گفتگو نشستیم که در ادامه می خوانید :

لطفا بفرمائید که در چه بخشی در جشنواره حضور یافته اید ؟

در بخش هنرهای تجسمی رشته طراحی  پوستر،در بخش فیلم رشته پویا نمایی ،پوستر فیلم و تیزر فیلم ،در بخش ادبی :نثر کوتاه،شعر ،داستان کوتاه ،در بخش هنر های نمایشی :نمایشنامه خوانی

در هشتمین جشنواره فرهنگی چند اثر ارائه کردید؟۶۶ اثر

ایا در جشنواره های فرهنگی سال های گذشته وزارت بهداشت هم شرکت کرده اید؟

بله دربخش فیلم و هنرهای تجسمسی شرکت نمودم

چطور شد که به کارهای هنری روی آوردید؟

با توجه به ماهیت حرفه پرستاری و سختی های  این شغل برای جدا شدن از این محیط و ایجاد روحیه و انگیزه بیشتر روی به رشته های هنری و فعالیت در این زمینه ها آوردم

اولین کاری که در زمینه کارهای گرافیکی فعالیت داشتید چه کاری بود؟

نشریه بیسج دانشجویی بود

به کدام یک از اثار خود علاقه بیشتری دارید؟

حمایت از کودکان اوتیسم با عنوان آنها هم نیاز به عشق دارند واقتصاد مقاومتی و مردم

آیا به زمینه های هنری دیگری هم علاقه مند هستید ؟

بله به انیمیشن نیز علاقمندم

کار در زمینه انیمیشن را از چه موقع آغاز کردید؟

حدود یک سال است .

در زمینه انیمیشن چه کارهایی ارائه دادید ؟

غار نخبگان که در جشنواره هفتم فرهنگی کاندیدای آثار شد ولی متاسفانه مقامی نیاورد و راز قانون جاذبه که جزء ۵ اثر نهایی هشتمین جشنواره فرهنگی شد

به نظر شما استفاده از خلاقیت های هنری چه تاثیری می تواند در ارائه خدمات درمانی داشته باشد؟

از طریق کارهای هنری در قالب پوستر،انیمیشن و... می توانیم مفاهیم بهداشتی و درمانی را به مخاطبین خود بهتر انتقال دهیم .

چه پیامی برای  شرکت دانشجویان در جشنواره فرهنگی بعدی وزارت بهداشت و درمان دارید؟

اگر در کنار فراگیری تحصیل کارهای هنری انجام دهیم به افزایش نشاط و انگیزه ،همچنین  جلوگیری از افسردگی دانشجویان کمک زیادی خواهد شد.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 61 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه