کارگاه آموزشی عکاسی در نشریات دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد

با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با اصول عکاسی خبری و توانمند سازی آنان در زمینه نشریات، کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی در دانشکده علوم پزشکی نیشابور برگزار شد.

به گزارش مفدا نیشابور، اولین کارگاه آموزشی نشریات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی نیشابور در سال جاری با حضور مدیران مسئول نشریات و سردبیران و علاقمندان به نشریات و روزنامه نگاری در ساختمان شهید چمنی این دانشکده برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با اصول عکاسی خبری و توانمند سازی آنان در زمینه نشریات بود.

در این کارگاه که با تدریس "مرتضی امین الرعایا" عکاس خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، مواردی از قبیل اصول و مفاهیم عکاسی، نحوه چیدمان عکس در صفحات نشریه، ترکیب بندی عکس و .... مطرح شد.

امین الرعایا در این کارگاه به منظور ارتقاء سطح کیفی نشریات دانشجویی به تحلیل و بررسی عکس‌های خبری تعدادی از نشریات دانشکده پرداخت که مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 27 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه