دانشکده هنر و سلامت نمود فاخری از گسترش هنر درمانی در کشور خواهد شد.

دانشکده هنر و سلامت نمود فاخری از گسترش هنر درمانی در کشور خواهد شد

به گزارش وب دا، دکتر منیرالسادات صالح مجتهد، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و دارای دکترای تخصصی هنردرمانی و زیباشناسی از دانشگاه دالاس آمریکا در جلسه هم اندیشی با حضور اعضاء هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: دانشکده هنر و سلامت نمود فاخری از گسترش هنر درمانی در کشور خواهد بود.

وی در این جلسه  ضمن تشکر از دکتر محسن عظیمی نژاد رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور به دلیل پیشنهاد تاسیس دانشکده هنر و سلامت و نقش برجسته وی در توجه به اشاعه هنر در شهر نیشابور با پیشینه هنری و تاریخی خاطر نشان کرد: ضرورت و نیاز هنر درمانی در کشور ما به چشم می خورد و برای ترویج هنر درمانی در ایران نیاز به ایجاد چنین مراکز علمی داریم.

وی ادامه داد: ریشه هنر درمانی در روان کاوی است که به لحاظ تاریخی به ارسطو و افلاطون برمی گردد و در کشور ما  نامدارانی از جمله ابوعلی سینا نیز در این حطیه کار کرده اند، زیرا که به بیماری ها به عنوان بیماری های سایکوسوماتیک (روان-تنی) نگاه می کرد و همسو با مسائل جسمانی به مسائل روانی نیز می پرداخت و هم چنین در آثار مولانا و شمس تبریزی نیز عجین نمودن هنر و سلامت دیده می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با اشاره به این که در کشورهای پیشرفته دنیا هنر و سلامت در میان روانشناسان، پزشکان، پرستاران، مددکاران، معلمین و ...به چشم می خورد، خاطر نشان کرد:  درمان همیشه شامل تجویز نسخه و دارو نیست، درمان از دیدگاه ادبیات و فلسفه پالایش تواما جسم و روح است و جایگاه هنر در اعماق درون داشته ها و درون انباشته های سرشت انسان است، به گونه ای که با عمیق ترین لایه های وجود انسان ارتباط برقرار می کند، که همان ناخود آگاه است و ناخود آگاه مهم ترین بخش وجودی هر انسانی است.

دکتر منیرالسادات صالح مجتهد در پایان ضمن تاکید بر این موضوع که در هنردرمانی نیاز به زیربنای علم بالینی و پشتوانه روانشناسی و عصب روانشناسی داریم تصریح کرد: خرسندم که به همت دکتر محسن عظیمی نژاد، رئیس دانشکده علوم پزشکی و دیگر دست اندرکاران این مجموعه زمینه ایی برای ترویج این علم مدرن در نیشابور با پیشنه تاریخی و فرهنگی غنی ایجاد شده است.

photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7-%DB%B1%DB%B2-%DB%B2%DB%B8_%DB%B1%DB%B2-%DB%B1%DB%B6-%DB%B3%DB%B5.jpg

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 203 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه