نیشابور پتانسیل ترویج هنر و سلامت را به بهترین نحو داراست

dr%20ayazi.jpg

دکتر ایازی معاون اجتماعی و رئیس شورای فرهنگی سلامت وزارت بهداشت در نخستین همایش ملی و علمی هنر و سلامت گفت: نیشابور پتانسیل ترویج هنر و سلامت را به بهترین نحو داراست.

دکتر ایازی معاون اجتماعی و رئیس شورای فرهنگی سلامت وزارت بهداشت ضمن سلام  به حضار و تشکر از دکتر عظیمی نژاد و دکتر دارابی برای برگزاری این همایش و کار ارزشمند با تاکید بر فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله« هنر بهترین وسیله برای انعکاس مفاهیم و مسائل است » گفت: اگر ما به دنبال اجتماعی شدن نظام سلامت باشیم باید مشارکت گروه های مختلف را داشته باشیم و نقش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه  25 درصد می تواند نقش داشته باشد و  75 درصد در اختیار گروه های دیگر است .

وی افزود: هدف ما کاهش تعداد افراد بیمار است و پیشگیری مقدم بر درمان است لذا مشارکت مردم و مشارکت های دستگاه های دولتی می تواند نقش موثری در سلامت شهروندان داشته باشد.

نیشابور شهر فرهنگ، هنر و ادب است که پتانسیل ترویج هنر و سلامت را در ایران دارد و برون ده مناسبی را می تواند در سال های آتی برای کشور ما داشته باشد.

معاون اجتماعی و رئیس شورای فرهنگی سلامت وزارت بهداشت  اذعان کرد: نیشابور پیشتار در کشور در برگزاری جشنواره فیلم و عکس بود که جزء بهترین جشنواره ها در کشور بود و در تهران نیز جشنواره فیلم برگزار شد

وی در پایان گفت: با ارائه مقاله ها  و با سرمایه گذاری جدی در حوزه هنر و سلامت می توان  خلاء حوزه هنر و سلامت را برطرف نمود.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 23 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه