ارتقای رتبه بندی جهانی وزارت بهداشت با استفاده از پتانسیل هنر و سلامت

dr%20h.jpg

رئیس امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در وزارت بهداشت مسیر طولانی را طی کردیم و بسته های آموزشی را فعال نمودیم که می تواند ما  را در رتبه بندی جهانی ارتقاء دهد و پتانسیل علمی هنر و سلامت در نیشابور در ارتقای رتبه بندی جهانی تاثیر به سزایی می تواند داشته باشد.

دکتر سید علی حسینی ضمن تقدیر و تشکر از رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور و ضمن انتقال پیام خسته نباشید دکتر محمد باقر  لاریجانی معاون آموزشی وزرات بهداشت به دست اندرکاران همایش هنر و سلامت دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت:  تحول در درمان و آموزش پزشکی با درایت و کارشناسی بسیار عمیق مخصوص توسعه آموزش پزشکی طراحی شده است و موضوع هنر و سلامت بسیار مهم  است زیرا که ما پیشتاز هنر در جهان هستیم.

وی ادامه داد: هدف ما اینست که در وزارت بهداشت برای تغییر و تحول آموزش پزشکی کشور، فناوری های نوینی را در آموزش، تمرکززدایی و پژوهش  خلق کنیم و در مسیر نوآوری آموزش سلامت حرکت کنیم.

دکتر حسینی رئیس امور هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: امروز یکی از دغدغه های ما در بیماری های غیرواگیر است و بی شک هنر تاثیر شگرفی می تواند در این زمینه داشته باشد.

وی ادامه داد: موضوع هنر و سلامت به طور جدی در دستور کار منطقه 9 آمایش قرار گرفت و منطقه 9 آمایش آموزش عالی سلامت کشور از موفق ترین مناطق آمایشی است.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 17 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه