فرهنگ‌سازی و ارتقاء نقش هنر درکاهش مشکلات عرصه سلامت موثر است

ffff.jpg

دبیر چهره‌های ماندگار در نخستین همایش ملی و علمی هنر و سلامت ایران در نیشابور گفت: فرهنگ‌سازی و ارتقاء نقش هنر درکاهش مشکلات عرصه سلامت موثر است.

آقای دکتر محمود اسعدی دبیر و طراح چهره های ماندگار و عضو کمیسیون یونسکو، در اولین همایش ملی هنر و سلامت ایران در نیشابور اظهار داشت: در جامعه سالم باید از همه امکانات استفاده کنیم و باید بتوانیم با فرهنگ‌سازی مشکلات عرصه سلامت را رفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: روح سالم در ذوق است و یک جامعه سالم باید دو عنصر اساسی تشخیص نیاز و پاسخ به هنگام به آن نیاز را به‌موقع انجام دهد.

دبیر و طراح چهره‌های ماندگار افزود: جسم مانند فرم محتوا در هنر است، باید نیازهای آدمی در چند بعد را مورد بررسی قرار داد، دو بعد زنده ماندن و خودشکوفایی از ابعاد وجودی انسان است که در جامعه ما نیاز دوم کمتر دیده می‌شود.

وی افزود: دین، علم، فلسفه و هنر می‌تواند به نیازهای انسان پاسخ دهد، در بخش دوم ابعاد انسانی، هنرمندان می‌توانند کمک کنند و پاسخ سؤالات را بدهند.

اسعدی تصریح کرد: فلاسفه با طرح سؤال به دانشمندان راه را نشان می‌دهند و هنرمندان روح را برای رسیدن به پاسخ سؤالات جلا می‌دهد.

عضو کمیسیون یونسکو گفت: در جوامع بسته کمتر از جوامع باز به ادبیات توجه می‌کنند و باید به این بخش توجه شود، ایجاد تالارهای هنری به حدی جذاب باشد که مردم برای رفتن به آنجا توجه ویژه‌ای کنند.

وی تأکید کرد: تفکیک جامعه پزشکی از هنرمندان ناپسند است، هنرمندان از فضای پزشکی دور شده‌اند و باید بدانند که اقدامات پزشکان یک نوع هنر است.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 19 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه