«سیب فیروزه ای» در اولین روزهای زمستان شکوفه زد

دبیر کارگروه توسعه هنر و سلامت از انتشار اولین شماره فصلنامه "سیب فیروزه ای" خبر داد.

دکتر احمد شریف نژاد گفت: در راستای تحقق ماًموریت ویژه  توسعه دانش هنر و سلامت" که از سوی وزارت بهداشت به کلان منطقه 9 آمایشی با محوریت دانشکده علوم پزشکی واگذار شده است، فعالیت های آموزشی و پژوهشی بسیاری در دستور کار قرار گرفته است که انتشار فصلنامه اجتماعی- هنری " سیب فیروزه ای" از آن جمله است.

زکیه یعقوبی کارشناس مسئول کارگروه هنر و سلامت، هدف از انتشار این فصلنامه را بهره مندی از ظرفیت هنر، جهت ارتقاء کارآمدی نظام سلامت بیان کرد و گفت: نشریه "سیب فیروزه ای" به ارتباط، تأثیر و استفاده از هنرهای هفتگانه ( موسیقی، حرکات نمایشی، هنرهای ترسیمی، تجسمی، کلامی، نمایشی و سینما) بر ابعاد گسترده سلامت فرد و جامعه می پردازد.

دبیر اجرایی نشریه اظهار امیدواری کرد که این فصلنامه بتواند هم راستا با محورهای ترسیم شده در حیطه های مختلف هنری بر ارتقای سلامت عمومی جامعه گام بردارد.

برای داونلود نشریه سیب فیروزه ایی اینجا کلیک کنید.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 86 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه