همایش بزرگداشت عطار نیشابوری، ظرفیتی برای اشاعه مفاهیم سلامت

دبیرکارگروه توسعه هنر و سلامت از نشست هم اندیشی با معاون آموزشی دانشگاه در خصوص استفاده از ظرفیت گردهمایی شاعران و هنرمندان در روز ملی بزرگداشت عطار، جهت توسعه دانش هنر و سلامت خبر داد.

دکتر احمد شریف نژاد گفت: که همایش ملی روز بزرگداشت عطار نیشابوری می تواند مطلعی باشد جهت انتقال آموزه های سلامتی توسط زبان شیوای ادبیات.

دکتر اباصلت برجی نیز با تاکید بر اینکه اشعار عطار سرشار از مضامین سلامت معنوی است و این بُعد، تاثیرگذاری بسیاری بر دیگر ابعاد سلامتی انسان دارد، برگزاری پانلی هر چند مختصر با عنوان " هنرهای کلامی و سلامت" را در مراسم بزرگداشت حکیم عطار نیشابوری پیشنهاد نمود.

در پایان، دبیرکارگروه توسعه هنر و سلامت اظهار امیدواری کرد که دانشگاه علوم پزشکی بتواند با تعامل سازمان های مربوطه از ظرفیت های نهفته در روز ملی بزرگداشت شاعران نام آور همچون " حکیم عمر خیام نیشابوری و " شیخ فرید الدین عطار نیشابوری" جهت اشاعه دانش هنر و سلامت بهره ببرد.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 49 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه