آیین رونمایی از پوستر بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون برگزار شد

به گزارش وب دا مراسم رو نمایی از پوستر بسیج همگانی مقابله با پر فشاری خون روز شنبه 31  فروردین 98 در مرکز خدمات جامعه سلامت شماره 8 شهری با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد.

دبیر اجرایی بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون در این مراسم خاطر نشان کرد: فشارخون یکی از مهم ترین عوامل خطر بیماری های قلبی و عروقی است.

به گفته معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور 6/7 درصد افراد بالای 30 سال در جمعیت شهری و  16/8 درصد افراد بالای 30 سال در جمعیت روستایی شناسایی شده اند و انتظار می رود در این پویش 40 هزار نفر از افراد بالای 30 سال در شهرستانهای نیشابور و فیروزه که تاکنون به ارزیابی فشار خون خود اقدام نکرده اند با مراجعه به پایگاه های سلامت سیّار، ثابت و مراکز خدمات جامع سلامت از فشار خون خود آگاه شوند.

رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم چنین در ادامه این مراسم خاطر نشان کرد: دانشکده علوم پزشکی نیشابور برای نخستین بار در کشور باهمت سازمان ها وادارت شهرستان ونیز تهیه موشن گرافی ها وپوستر های این پویش توسط کارگروه تخصصی توسعه دانش هنروسلامت،  پیشرو در اجرای بسیج همگانی مقابله با پر فشاری خون با هدف حساس سازی، آگاهی بخشی و ترغیب افراد به ارزیابی فشار خون شده است.

دکتر محسن عظیمی نژاد با تاکید بر اهمیت رویکرد پیشگیرانه که مقدم بر درمان در حوزه سلامت است اظهار کرد: با توجه به این که فشار خون در بروز بیماری های قلبی، عروقی، مغزی و کلیوی  نقش موثری دارد، با اجرای بسیج همگانی مقابله با پرفشاری خون افراد مبتلا به پرفشاری خون شناسایی و  تحت درمان قرار می گیرند و از این طریق می توان به صیانت از نیروی انسانی به عنوان مهم ترین سرمایه دست یافت.

عضو هیئت علمی دانشگاه عنوان کرد انتظار می رود با اجرای این پویش ده هزار نفر بیمار مبتلا به فشار خون شناسایی شوند و امید داریم با اجرای بسیج همگانی مقابله با پر فشاری خون بتوانیم سلامت را به خود، جامعه هدیه دهیم.

نویسنده : ازاده تقوی راد تعداد بازدید : 46 ارسال شده در دسته : اخبار دانشگاه